Dag 5 san blas - Colombia

2013-03-13 / 13:29:18

Dag 5

Upp - frukost - 2 timmars tur till stället där vi skulle bli avsläppta !
Vilket inte var catargena ... Som vi egentligen skulle till. " för tufft väder" var argumentet för detta .. ( kommer till sanningen snart .)

Väl avsläppta i subsuro så fick vi åka med en liten båt och all packning in till där vi Colombia som vi är nu. Vi tog en disskution med capain Paul om att vi borde fått pengar tillbaka för vi inte fått det vi betalade för men där va vi chanslösa... Whatever.

Idiot...

Framme i hanm till där vi är nu som sagt så hade vi ingen aning om var vi skulle ta vägen, hade Inge pengar ( rätt valuta & vi visste inte ens var vi skulle bo.
Alla flög på oss som fästningar om sina hostel hit å dit.,.

Efter mycket meck och slut trasslat så hade vi tillslut lyckats boka båt här ifrån tills imorgon - styrt hostel / växlat pengar & stämplat in oss i detta " imorgon " land. Det verkar som det är det enda ord som dom kan här " imorgon - imorgon "

Hostlet vi bor på nu är iaf chill och det är bättre än vad jag hade förväntat mig, hade vi haft tid hade vi nog lätt stannat här ett tag.

Vi gick och käkade nere i hamnen totalt utsvultna, nivån på vårat humör var " sådär" & man kände verkligen att våran dag varit piss och åt helvette nästan haha .

Här på stället vi är nu träffade vi en as skön dude som har hjälpt oss med jävligt mycket.
Av honom fick vi sedan reda på att Paul är en jävla " fejk" att han gör såhär mot alla. Blåser folk osv - nu var det bestämt!
Han ska få sin sida på internet fucked med dålig cred.

Men men inget vi kan göra något åt nu .. Sånt är livet och nu har vi Miami framför oss (: !

Godnatt & upp kl 6 imorgon ! (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback